10 llocs que demostren que Veneçuela és un país bonic

Veneçuela és un país el qual compta amb una geografia variada en on es troben regions àrides , selva , extenses sabanes en els Plans i ambients andins el que el converteix en un lloc amb bells paisatges i llocs per descobrir.

1.- El Sant Àngel

El Sant Àngel va ser catalogat el 1937 com el salt més gran del món , el seu nom prové de l’aviador James c. Àngel i es troba ubicat al Parc Nacional Canaima en l’estat Bolívar.

2.-Roraima

Es troba situat a la Gran Llençol i és considerat com un dels tepuyés més gran d’Amèrica del Sud i es considera una de les formacions més antigues de la terra

3.-Parc Nacional Médanos de Cor

Són formacions de sorra que es troben situats en l’estat Falcón, van ser declarats parc nacional el 6 de febrer de 1974 i és considerat com un paisatge canviant gràcies als vents verns que bufen d’est a oest.

4.- Parc Nacional l’Àvila

Aquest parc està situat entre la capital de Veneçuela , Caracas, i s’estén tot el nord cap a Miranda i Vargas. És considerat un emblema i és part del pulmó vegetal de la ciutat.

5.- La Colònia Tovar

És una ciutat situada en l’estat Aragua fundada el 1843 per un grup d’immigrants alemanys i holandesos. És conegut pel seu clima temperat i per la cordialitat dels seus habitants.

6.- Pic Bolívar

Forma part de la cadena muntanyosa serra nevada i és un dels pics més alts de Veneçuela . A la part alta del pic es pot trobar un bust del Libertador Simón Bolívar el que fa honor al seu nom.

7.- Parc Nacional Sierra Nevada

Aquest parc es troba situat entre els estats Barinas i Mèrida i es va fundar com a motiu de protegir la Serra dins de la serralada andina

8.- Llac de Maracaibo

És considerat el llac més gran de Llatinoamèrica i segons un estudi és el segon llac més antic de la terra amb una antiguitat d’entre 20 i 36 anys milions d’anys i al sud d’aquest ocorre el fenomen denominat com el llampec del Catatumbo, a la conca inferior d’on procedeix el seu nom.

9.- Arxipèlag Los Roques

Agrupa un conjunt d’illes i cayos en les Antilles menors i representa un atractiu turístic per al país.

10.- Illa de Margarita

Forma part de l’estat Nova Esparta costat de les illes de Cotxe i Cubagua i és un lloc de molt atractiu turístic i és conegut com La Perla del Caribe.

De profesión Marketing Online, de afición el turismo y los Viajes